Het jaar 2014 is afgesloten met een record aantal reizigers meldde de directie van Rotterdam The Hague Airport. Rotterdam verwerkte in 2014 zo’n 1,7 miljoen reizigers, dit is een groei van 5.5 procent en er is vraag naar meer. Er zijn nog altijd bestemmingen die op het verlanglijstje staan zoals bijvoorbeeld Scandinavië. Men kan nu al naar meer dan 40 bestemmingen vliegen vanaf Rotterdam, maar er is vraag naar meer. Rotterdam The Hague Airport is hierdoor de twee na grootste luchthaven van Nederland. Dit is een flinke groei ondanks dat Rotterdam zich moet houden aan vele strenge regels, zoals strenge geluidsregels, en geen nachtvluchten mogen uitvoeren.

 

Toch groeit de luchthaven maar door. Dit mede door bestemmingen zoals Londen en Istanbul. Steeds meer reizigers kiezen ervoor om hier naar toe te vliegen en er zijn dan ook al grotere vliegtuigen ingezet om het aantal reizigers te kunnen vervoeren. Om de groei van de luchthaven te kunnen realiseren is er een verzoek ingediende bij het ministerie van Infrastructuur en Milieu om de uitbreiding te kunnen realiseren. Rotterdam The Hague Airport wil graag nog tien a 15 bestemmingen erbij. Rotterdam The Hague Airport zou dan door kunnen groeien naar 2.5 miljoen reizigers per jaar. Dit is alleen te realiseren door steun vanuit de omliggende gemeenten van de luchthaven.

 

Aanpassingen Terminal:

Om de groei van het aantal reizigers te kunnen verwerken is er in de terminals het een en ander aangepast. Er is meer ruimte gecreëerd in de hal waar de reizigers moeten inchecken en waar men langs de beveiliging moet. Ook wordt het panoramaterras, waar u uitgezwaaid kunt worden door familie en vrienden uitgebreid. Hierdoor wordt het comfort van het reizen vanaf Rotterdam The Haque Airport gewaarborgd. De directie van Rotterdam The Hague Airport kijkt dan ook met vertrouwen de toekomst tegemoet om de vele reizigers een fijne en comfortabele reis te kunnen aanbieden.

 

Goedkoop en Bewaakt parkeren nabij Rotterdam The Haque Airport

Nabij Rotterdam The Hague Airport kunt u Beveiligd en bewaakt parkeren bij Quick Parking Rotterdam. De parkeerplaatsen liggen op een afstand van 1,5 km van de terminaal. U parkeert uw auto bij Quick parking en stapt daarna in de gratis shuttlebus die u naar de terminaal toebrengt in slechts 3 minuten tijd. Quick parking biedt u diverse parkeermogelijkheden aan, voor de lange, korte of voor de zakenreis die u gaat maken. U kunt bij ons al parkeren vanaf 1 dag, dus of u nou een stedentrip, of een verre reis gaat maken, bij Quick parking is dat geen enkel probleem. Ook voor een overnachting in Rotterdam kan dit erg handig zijn.

 

Reserveren:

Het voordeel van Quick Parking Rotterdam Airport is dat u direct online kunt reserveren via deze site. U kunt de reservering direct betalen via IDEAL, PayPal of creditcard. Ook is het mogelijk om direct contant met de chauffeur af te rekenen. Quick parking heeft een bewaakt en afgesloten parkeerterrein waar alleen onze medewerkers toegang tot hebben. Één van onze medewerkers parkeert dan ook voor u uw auto op dit terrein terwijl u al in de gratis shuttle bus stapt die u en uw bagage naar de vertrekhal toe brengen. Bij vertrek vanaf Quick Parking naar Rotterdam The Hague Airport krijgt u van hen een visitekaartje met telefoonnummer en als u geland bent na uw terugreis, belt u dit nummer en de chauffeur komt u direct ophalen bij de terminaal. Parkeren bij Rotterdam The Haque Airport was nog nooit zo veilig, comfortabel en gemakkelijk.